0320-260055 | info@tagrijn-emma.nl
lijnen header

LIJNENSERVICE

HOME / LIJNENSERVICE


Lijnen en diverse touwwerk

Wij adviseren je graag over het vervangen van alle soorten lijnen. Of het nu voor je lopend want is, of als landvast, of die ene specifieke trimlijn.  In onze winkel vind je een groot scala aan lijnen voor zowel de toer-, als de wedstrijdzeiler. We hebben Dyneema lijnen in diverse maten en kleuren op voorraad. Die kunnen we GRATIS voor je verjongen of er een sluiting aan splitsen. In de meeste gevallen "klaar terwijl je wacht."

bekijk het assortiment

 


English Braids

English braids staat bekend om hoogwaardig touw werk. De range is compleet van polyester sprintlijn tot Dyneema DM20 kernen en Technora mantels. Als gerenommeerde touw producent en partner van DSM dyneema, beschikt English Braids over de meest geavanceerde productie technieken en de meest moderne dyneema SK75, SK78, SK90 en DM20 en polyester garens. De nieuwste dyneema verstaging "Dynastay"; de nieuwste gripschoot met verschillende gripgarens, de "S-mix"; een dyneema cruising met goede splitsbare kern voorzien van PU coating. Het zijn slechts een aantal voorbeelden van de vooruitstrevende producten!  

bekijk het assortiment


GRATIS splitsen en verjongen!

Nagenoeg alle lijnen die je bij ons kunt kopen zijn door ons te voorzien van een aangesplitste sluiting. Ook aan boord een doorlopende lijn splitsen voor bijvoorbeeld je rolgrootzeil is geen probleem. Maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in de winkel, om onder het genot van een kop koffie of thee, de juiste lijnen met de juiste kleuren uit te zoeken!

waar is de koffie?


Zeilprestaties verhogen, handling vereenvoudigen

Wil je je zeilprestaties verbeteren, of de handling van je boot vereenvoudigen? Dan bent je bij ons aan het juiste adres voor een goed advies. Het verbeteren van de deck layout kan veel frustraties doen verdwijnen en de prestaties van je schip verbeteren. Vraag naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld Spinlock valstoppers en bloksystemen van Harken, Lewmar, Selden of Ronstan!

neem contact met mij op!