0320-260055 | info@tagrijn-emma.nl
tuigen header

TUIGEN EN TRIMMEN

HOME / TUIGEN EN TRIMMEN


Mast zetten en trimmen

Haal je niet het rendement uit je zeilen wat je verwacht? Laat ons dan helpen je mast te trimmen. Je zult verbaast zijn. Ook kunnen wij je helpen bij het zetten of strijken van de mast, bijvoorbeeld voor de winterberging. Natuurlijk controleren we dan direct het mastbeslag, de vallen, de staat van de verstaging, de verlichting en de apparatuur.

neem contact met mij op!


Verstaging

Veel zeilplezier wordt vergald door dingen die niet werken zoals het zou moeten. Lijnen die niet lopen, slippende lieren, neerhouders die het niet meer doen, slappe verstaging, enzovoort. We persen in onze werkplaats of bij jou op locatie verstaging voor alle typen boten, van 2mm tot 16mm. Veel verzekeraars stellen als eis dat je de verstaging na uiterlijk 15 jaar vervangt. Vraag dus nu vrijblijvend een offerte aan!

neem contact met mij op!


Werken op hoogte

Met een hoogwerker verrichten we desgewenst werkzaamheden aan je mast tot een hoogte van 22 meter. Zo hoeft je mast er niet af als je een windmeter of led navigatie verlichting aanschaft. Maar ook verstaging kan zo met staande mast vervangen worden. We gebruiken voor ons tuigwerk uitsluitend producten van gerenommeerde leveranciers. Je wilt tenslotte niet dat je mast naar beneden komt!

neem contact met mij op!